Snart fotbollsfru...

Kära dagbok.

Sammanfattning av mina senaste dagar:

Onsdag: Jobbade, drack vin, blev full med en dvärg, gick ut på krogen. Kom aldrig hem.
Torsdag: Ledig som tur var, vaknar 06.00 på ett hotell rum brevid en fotbollsseplare, smyger ut (utan att lämna mitt nummer) äter hotell frukost, går hem och sover.
Fredag: Jobbade, var på After work, blev onykter, hamnade på krogen, hamnade i en Champagne Lounge, flirta till mig gratis Champagne, gick hem själv.
Lördag: Bakfull och trött följde jag bröllopet hela dagen, grät en skvätt och tryckte i mig någon torr ost macka.

Idag söndag: Fortfarande trött, packat inför chartern och ignonerat sms från friare.

Är inte detta fucking jävla VM slut snart!?


xoxo..

KISS I POOLEN OCH FOTBOLL

Kära dagbok.

En helt okej dag i mitt liv. Rent av jävligt bra, blivit bjuden på en resa till cypern i en vecka och åker på tisdag nästa vecka. Sweet! Hatar egentligen charter.. Alla äckliga, pluffsiga, sprit-fyllda svenne brudar i för korta kjolar och wannabe brats pojkar med tribals tattueringar och ed hardy badbyxor som beter sig som as en vecka för att sen komma hem, pussa mamma på kinden och berättar för sin parter att "Jag har bara tagit det lungt heeela veckan.." (Jag spyr lite i min egen mun)
Sen ska vi inte tala om barn familjerna med en massa ungar som skriker i planet, kladdar glass på dig på stranden och kissar i poolen. Men när jag tänker efter gäller det nog också ungdomarna..

Skitsamma, gratis resa, gratis mat och vin en vecka. Och lite sol också. Det tackar man inte nej till.

Och mer idag? Hmm jaa, nej inget alls. Tydligen är det fotbolls VM. Ja som enligt mig är varje år, men som tydligen bara är vart fjärde år.. Och när det är fotbolls VM och man tydligen dejtar en man som gillar sådant då är det nästan så man inte existerar under denna period. Bäst för han att han hör av sig innan den 11 juli när skiten slutar, för annars hinner jag hitta mig en ny. Vem fan har tid att vänta?


xoxo..

Helvetet fryser till is.

Kära dagbok.

Ja jag vet jag har inte uppdaterat detta meningslösa skit på en vecka.
Jag har nämligen vart på semester men är tillbaka till verkligheten nu. Det var skönt med semester men är dock varken brunare eller fräschare, bara fattigare. En vecka i vin-dimma och 6 par nya killer-heels designskor..
mm lycka.. Ska spendera kvällen med att gå runt inomhus och spegla mig själv i mina nya skor.
Dock verkar inte min dejt så där vidare förtjust i mina nya heels, tydligen tycker han det är jobbigt när jag blir lika lång som han.. Lev med det eller skaffa en dvärg brud då!
Den dagen jag börjar gå i ballerina skor för en karl-jävles skull, den dagen fryser helvetet till is och det blir fred på jorden..

Spegel, spegel på väggen där. Säg mig vem som snyggast och bäst på att gå i höga klackar är?


xoxo..

BRAZILIAN VAX!

Jag hatar hår, där hår inte bör finnas. Om andra trivs med hår så är det okej för mig. Men jag trivs inte med det, punkt. Den personen som uppfann vaxet är min Gud.

För att utföra en brazilian vax själv bör du:

Använda ett bra vax, jag rekomenderar Andrea Brazilian hard vax.
Ha tålamod.
Ha en spegel med förstorings sida.
Inte vara rädd för att se ditt käraste i förstoring.
Ha en handuk du kan kladda ner.
Ha en pincett för de jävligaste hårstråna.
Ha en flaska rödtjut eller annan alkoholhaltig dryck, för lugnande effekt.
Ta en cigg eller två, för en lugnande effekt.
Ha ett bra ordföråd med svordommar.
Ha en lung och stillsam miljö utan någon i närheten, på grund av de kankse högljudda svordomarna som kan förekomma.
Ha tid, det kan ta ett tag att genomföra själv.
Inte ha någon smärtgräns.
Inte stressa, du bör inte genomföra detta en timme innan en dejt..

Om du inte orkar göra skiten själv, gå på salong och låt en porrblonderad 50+:are rycka fitthåren på dig för 8oo spänn..



Dela saliv och strumpeband.

Kära dagbok.

Jag hade en lycklig dag idag, till min egen förvåning. Jag är ju som kännt ganska bitter eller ja, realist om jag får uttrycka det själv. Jag har bara vart allmänt glad idag. Det är ju kul, tills man ser något äckligt nyförälskat par sitta och dela saliv i vårsolen.. Brukar gissa med min ungefär lika realistiska väninna hur länge det kommer hålla utifrån deras utseende och kontakt med varandra.. Sällan jag gissar på giftemål.

Förutom att jag sett folka äta varandras tungor i dag har jag också pratat med min så kallade "man" alltid lika charmerande.. Öppnings fras i varje samtal, "Vad har du på dig?"
Jag har märkt att jag tydligen alltid svarar fel, han låter en aning besviken när jag svarar: Nötta mjukis byxor med mensfläckar och urblekt t-shirt med bandet Kiss tryck.. eller noppriga trosor med nött spetskant (som jag haft i min ägo i 15 års tid) och stickade raggsockar jag fått av farmor i julklapp..

Men han får väl skylla sig själv att han ringer sent. Jag menar inte så stor chans att jag sitter hemma ensam och ser på gamla repriser av CSI en vardagskväll, i klädd färg matchande raff-sett med strumpeband och stockings..


xoxo..

Recept på lycka.

Kära dagbok.

Blev irriterad på karljäveln och kände då ett stort begär efter nya skor för att lätta mitt mörka sinne.
Sagt och gjort, med glittrande ögon och ett stort leende på läpparna trippade jag hem med två nya älsklingar på 12cm.. Ljusare inombords och gladare i sinnet.

Ska åka hem till han när han inte är hemma och gå med hårda kliv med de nya stiletterna på hans fina och blanka  parkettgolv, då kankse han lär sig att han inte ska irritera mig med flit.


xoxo..

Rakhyvlar och semester..

Kära dagbok.

5 dagar utan skrivande, ja och varför? därför att dagbok suger.

Idag var jag ledig, och det var givetvis dåligt väder bara för det.
Menasde ner sängen igen, börjar allvarligt tro att någon högre uppsatt makt har något imot mig..
Eller så är det bara min vagina som inte vill samarbeta med mig.

Shoppade nödvändigheter idag, alltid lika roligt.. bindor, rakhyvlar, mat och hårfärg. Woho!
Var mer sugen på att sprätta pengarna på nya 12 cm klackar men min förnuftiga sida stoppade mig och påminde mig om att jag snart ska resa bort och måste ha lite pengar tills då.

Precis jag ska ta en vecka ledigt och resa bort någonstans bortom regnbågen, till ett förtrollat land. Där skorna är gratis, där männen är vackra och använder sina hjärnor och där man kan äta så mycket glass man vill utan att bli tjock..


xoxo..

RSS 2.0