10-10-10 Who givs a shit?

10-10-10..
Något säger mig att idag är siffran på kära rosa tuttinutt par som gifter/förlovar sig är extremt hög. Kul för dom. Och för mig? En vanlig grå höst söndag, precis som alla andra utan varken kärlek eller tuttinutt.

Min dag började med att jag försov mig till, ja ingenting. Gillar att kliva upp tidigt trots ledighet men så blev det inte denna dag. Vaknade, klev upp i min iskalla lägenhet och tog mig en stor kopp kaffe, en cigg och en "kvalitets stund" under fläkten. Och givetvis blir jag störd där mitt i mitt mentala välstånd av telefonen, sms av min väninna som av någon anledning vill ta en fika. Jag ville inte ta en fika så ignonerade sms:et och svor för mig själv, varför kan inte folk ringa nu för tiden? Vad hände med det hyffsade " Jag ringer dig"? Nej nu lyder det " Jag messar dig" eller "Jag skriver på Facebook".. Om min generation redan är så pass skadad, vad händer med nästa? Mednas jag funderade på det, försökte jag också räkna ut dagens "Att göra" Det var en lång lista, 14 punkter. Jag tog för mig att göra två, gå ut med soporna och rensa strumplådan. Helt fantastiskt att hur man än gör så saknas det alltid en kompis till någon strumpa? Vart tar de vägen? Vem tar dem? Ännu ett av universums stora mysterier som ingen har lyckats lösa än. Nåväl, dagen fortsatte i samma tema, tänka på att göra mycket men utföra så lite som möjligt. Hade behövt handla mat också egentligen, men jag beställde hem Porenza Schoulder skor på internet istället. Kändes helt klart mer värt att lägga 2000 kr på skor än på Ica kortet.. Satt en stund vid facebook och fördrev tiden med dumma test, snokade på icke omtyckta vänners fotoalbum och gottade mig i de som ändrat sin civilstatus från " I ett förhållande" till "Singel".. Åt yoghurt till middag, såg reprisen på Desperat housewifes, somna i soffan en stund, vakande, tog en cigg, drack te, tog en till cigg, pratade i telefon med en väninna, tog en cigg, såg lite tv och skriver nu detta. Ska sova nu, det kommer bli en underbar dag i morgon för det är inte söndag i morgon.

10-10-10 Dagen som var precis som alla andra Söndagar. Tack världen! Hade ju varit kul med en världsundergång eller något liknade men icke. Vilken besvikelse.

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0